Eugene T. Gendlin: Fókuszolás PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Eugene T. Gendlin - Fókuszolás - Életproblémák megoldása önerőből PDF„Eredeti, innovatív, lelkesítő” – írta Carl Rogers, a legnagyobb humanisztikus pszichológus Eugene T. Gendlin Fókuszolás című könyvéről.

Gendlin több évtizedes terápiás tapasztalatai alapján kidolgozott egy módszert, amely mindenkinek segíthet személyes problémái megoldásában. A módszert egyszerűen meg lehet tanulni és egyedül, egy figyelő társ segítségével, vagy akár csoportban is alkalmazható.

A lényege egyszerű: figyeljünk oda a testünkből érkező jelzésekre. Valójában azonban ennél sokkal több: lépésről lépésre elvezet lelkünknek arra a mély szintjére, ahol a megoldatlan problémák megbújnak, s ahol a változtatás lehetséges.

Amerikában mozgalommá vált a fókuszolás. Biztosak vagyunk abban, hogy Magyarországon is sok embernek fog segíteni, hogy nyíltabbá, gazdagabbá váljanak emberi kapcsolataik, hogy megőrizzék lelki békéjüket ebben a gyorsan változó, embert próbáló világban.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Eugene T. Gendlin – Fókuszolás – Életproblémák megoldása önerőből (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük