Erich von Däniken: Sötét kőkorszak? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Erich von Däniken: Sötét kőkorszak? PDFNew Grange-ben évről évre – 5134 évre visszamenően – minden téli napfordulón megtörténik a csoda!

Reggel 9 óra után a napsugár behatol az óriás monolit tetején lévő 20 centiméteres kis nyíláson, a sugárnyalábból ragyogó fénytenger lesz, majd egy éles sugár rávetődik a talajra, végigkúszik a 24 méteres folyosón, és megvilágítja a monolitfalakba vésett ősi kultikus jeleket…

Ám ugyanilyen csoda történik a mexikói Xochicalcóban is , ugyancsak minden évben. És ezek az építmények sokad magukkal együtt beilleszkednek egy láthatatlan hálózatrendszerbe..

Hogyan tudtak technikailag tudatlan és képzetlen őseink ötezer évvel ezelőtt ilyen remekművet alkotni, és hogyan mérhettek ki nyílegyenesen vezető vonalhálózatokat több ezer kilométeren át?

Erich von Däniken ebben a könyvében bebizonyítja: a kőkorszak egészen más volt, mint ahogyan azt az evolúció hivatalos tanítása el akarja fogadtatni velünk.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Erich von Däniken: Sötét kőkorszak? (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük