Daniel Goleman: Romboló érzelmek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Daniel Goleman: Romboló érzelmek - Hogyan legyünk úrrá rajtuk? Beszélgetések Őszentsége, a Dalai Lámával PDFIsmerik a mondást: Számolj tízig, mielőtt utat engedsz a haragodnak!

A legnagyobb baj, hogy ma már kettőig sem jutunk el…

Hogy ez miért alakult így és milyen belső folyamatok határozzák meg ilyenkor a viselkedésünket, erről szól a Romboló érzelmek.

Nem véletlen, hogy az Elme és Élet elnevezésű tudományos tanácskozások kulcsfigurája a Dalai Láma, aki világhírű agykutatók és pszichológusok karéjában ezúttal is izgalmas kirándulásra hívja az olvasót agyunk és lelki világunk azon területeire, ahogy úgymond a rosszabbik énünk lakozik.

Az indiai Dharamszalában lezajlott konferencia az egymásnak feszülő nyugati tudományos nézetek és a „szelíd” buddhizmus meditációs gyakorlatának harmonizálásról szól, azt kutatva, miként lehetünk úrrá az ártó érzelmeinken.

A népszerű tudományos ismeretterjesztés egyik toplistás bestseller-írója érdekfeszítő profizmussal szerkesztette egybe a vita anyagát.

A kötet elolvasása után éppúgy helyére kerülhetnek bennünk az agykutatás, mint a tibeti buddhizmus alapfogalmai.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Daniel Goleman – Romboló érzelmek – Hogyan legyünk úrrá rajtuk? Beszélgetések Őszentsége, a Dalai Lámával (letöltés pdf-ben)

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük