C. G. Jung – Emlékek, álmok, gondolatok PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

C. G. Jung - Emlékek, álmok, gondolatok PDFA modern pszichológia egyik igen jelentős, sokat vitatott vezéralakja, Freud tanítványa – ellenlábasa – és művének, részben, folytatója, a svájci Carl Gustav Jung memoárjaiban számos belső – lelki – „emléket”, megfejtett-megfejtetlen „álmot”, gondolkozásra serkentő „gondolatot”, néhány izgalmas esettanulmányt, valamint természeti népek körében szerzett úti élményt hagyott az utókorra.

Dr. Buda Béla írja a kötethez csatlakozó, Jung munkásságát a mai lélektan tükrében elemző tanulmányában:

„Jung – ez nem kétséges – európai örökségünk része.”

Hatása a pszichológián, a pszichoterápián túl a művelődéstörténetben, a társadalomfilozófiában, az irodalomelméletben, sőt kiváló szépírók alkotásaiban is lemérhető. Elég, ha a Svájcban letelepedett Kerényi Károly munkásságára utalunk.

(…) Visszaemlékezéseinek most megjelenő gyűjteménye plasztikusan mutatja személyiségét. Olyan ember áll az olvasó elé, aki, aki mélyen átélte egyedi sorsát, igyekezett megérteni önnön lényegét és megvalósítani önmagát; a szó legteljesebb értelmében európai volt. Élete – az említett buktatókkal is – példázatos és keresésre sarkalló.

Bízunk benne, hogy itt közreadott gondolatai fölkeltik majd az olvasó érdeklődését a szerző többi műve iránt is, s hogy ezek ismeretében maga is tehet néhány lépést előre az objektív önmegismeréshez vezető úton.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Carl Gustav Jung – Emlékek, álmok, gondolatok (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük