A szerelem, házasság Feng Shui titkai… PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Föld elemet a befogadó, nőies energiák alkotják.

A lankás, kecsesen ívelt dombok, fennsíkok jellemzik, és ide tartozik az alföld, sőt a kopár sivatagi táj is.

Terítsünk el egy ásónyom földet és morzsoljuk szét.

Mikroszkóp nélkül is megszámlálhatatlanul sok élőre és „élettelenre” akadunk, melyet e kis földdarab rejt. Vagy gondoljunk arra, mikor szerelmesek vagyunk.

Befogadó módon, szinte szivacsként isszuk magunkba az imádott lény minden rezdülését.

A Föld elem energiája vízszintes irányban áramlik, ide-oda mozogva. Az átmenetet képviseli egyik évszakból a másikba és a nyirkos, párás időjárás jellemzi. A délután tartozik hozzá a napszakok közül.

Az elfogadás, a befogadás képessége, alappillére a harmonikus és boldog szerelemnek, házasságnak. Ahogy lassan felépítjük rá életünket, megtanulva az odaadás, a rugalmasság, a másik feltétlen támogatását, alakul át a kölcsönös folyamat szeretetté.

Ez a házas felek, házastársak, férj és feleség, két ember sorsszövetsége, jóban-rosszban. Az út az önismereten és az önelfogadáson át vezet, a társ segítségével az ő elfogadásáig, befogadásáig. A társ a letehetetlen tükör életünkben, nélküle lassabban fejlődünk vagy vakvágányra térhet sorsunk és kezdhetjük újból, ki lépéselőnyből, ki lépéshátrányból.

Aki képes tanulni a félresiklott kapcsolataiból, aki megértette mi a feladata, tudatosan felvállalja önmagát, társát, embertársi kapcsolatait, az képes lesz megtapasztalni, mi az igazi öröm és boldogság.

A környezetünkben talán ezért a legfontosabb életterület a 2-es, a Szerelem, Házasságé. A Feng Shui tudástára és eszközrendszere segítségünkre van, hogy ezt a területet képesek legyünk letisztultan és megfelelő szimbólumokkal támogatottan, energikusan és a feladatok által sikeresen élni.

Akiknek 2-es a GUA számuk, életük kikerülhetetlen, központi feladata, ezen az életterületen található.

Mikor az otthonodban vagy munkahelyeden hiányzik vagy többletként található ez az életterület, foglalkoznod kell vele, mert nehézségeket és feladatokat vonz be az életedbe a hiány és a többlet is. Az alaprajzon egy ilyen lakás látható.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

A szerelem, házasság Feng Shui titkai… (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


 

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük