Rolf Merkle: Depressziót ​soha többé PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Rolf Merkle: Depressziót ​soha többé PDFMindenki rendelkezik olyan képességekkel, amelyek segítségével a kínzó problémákat leküzdheti, a személyiség belső szétesését és az abból következő rossz testi közérzetet megelőzheti. Ehhez nyújt segítséget a könyv.

Ha szeretné legyőzni a depressziót, meg kell tanulnia, hogyan száműzze az életéből a negatív érzelmeket. A legtöbbet az segít, ha minden egyes negatív érzelemre úgy tekint, mint egy-egy önálló, megoldásra váró problémára. Értse meg keletkezésüket, és hogy miként tudja befolyásolni azokat. így ezt a tudást felhasználhatja arra, hogy jobban uralja kellemetlen érzelmeit.

Minél jobban megtanulja negatív érzelmeit befolyásolni és saját javára átformálni, annál gyorsabban múlnak el depressziós tünetei. Lehet egyáltalán önmagunkon segíteni? A válaszom az, hogy: igen, lehet. Minden ember segít önmagán azzal, hogy mindig azt teszi, amit helyesnek és megfelelőnek ítél. Ez a könyv megmutatja önnek, miként tudja önmaga megoldani a problémákat.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Rolf Merkle – Depressziót ​soha többé – Önsegítő program a negatív érzések leküzdéséhez (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük