Queen Afua – Szakrális ​nő PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Afua ​Khamita egyiptomi hercegnő ma már nemzetkö­zileg elismert író, természetgyógyász, gyógynövény-sza­kértő, életmód – és táplálkozási tanácsadó. Elsősorban a női test és lélek elhivatott gyógyítója, az Észak-Afrikában egyedülálló természetességben és tisztaságban fönnma­radt, ősi harmonizáló, feltöltő spiritualitás, az egyiptomi jóga gyakorlója.

A szakrális nő című művével olyan, a női létet megszentelő, mindent átható, bensőleg is át­formáló, testi-szellemi utazásra invitálja a nőket, amely képes helyreállítani szellemük tiszta, önzetlen ragyogását. Segít az anyaméhben – a női öntudat és teremtő erő köz­pontjában – rejlő kivételes női energiák fölfedezésében. A „méh bölcsességének” ápolása egyaránt nélkülözhetetlen a gyermekvárásban, a művészi önkifejezésben, de még az üzleti kreativitásban is.

Miután megmutatta, hogyan lépjünk túl a nővé válás ta­buin, áttekintést ad méhünk egészségciklusáról; a menstruációtól a szülésen át, a változás koráig. Huszonnyolc napos programja megfiatalítja és föléleszti a méh életerejét, szellemét, hogy belépjünk a „megszentelt női­ségbe”. Afua hercegnő könyve megáld minket a megfelelő eszközökkel, hogy női lényünk e zavart, modern világ befolyása ellenére, valódi harmóniában legyen a földdel és a világ­egyetemmel.

Hatékony meditációkon és szertartásokon keresztül, melyek az ősi Egyiptom templomainak tanításában gyökereznek, szeretettel, bölcsességgel, és szenvedéllyel átvezet minket a női szakrális beavatás kilenc kapuján.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Queen Afua – Szakrális ​nő (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük