Bogár Zsuzsa – Az ​örökbefogadás lélektana PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„Igazi ​​hiánypótló mű. Eddig ugyanis semmilyen összefoglaló magyar nyelvű irodalom nem állt rendelkezésre az örökbefogadás témájában. Gyakorlatias, könnyen érthető és olvasmányos. Bátran ajánlom mindenkinek, akit a téma kicsit is érdekel vagy érint. Szakembereknek, érdeklődőknek, de természetesen mindenekelőtt nekünk, leendő és már gyakorló örökbefogadó szülőknek.”

Lassúné Pogonyi Éva, örökbefogadó szülő

„Rengeteget köszönhetünk az Ágacska Alapítványnak. Sokat segítettek abban, hogy valóban felkészült szülőkként várjuk gyermekeinket. Örülök, hogy végre könyv formájában is eljuthat az érintettekhez a számos jó tanács, hasznos iránymutatás és az a szemlélet, amit az Ágacska Alapítvány képvisel az örökbefogadással kapcsolatban.”

Vidáné Horváth Magdolna, örökbefogadó szülő

Bogár Zsuzsa pszichológusként 12 éve foglalkozik örökbefogadással, örökbefogadó családok lelki támogatásával. Munkája során sokszor tapasztalta, hogy az örökbefogadásban érintettek mennyire egyedül vannak problémáikkal, és nehezen találnak olyan közegre, ahol nyíltan fel merik vállalni az örökbefogadással kapcsolatos aggodalmaikat, örömeiket, bánataikat. E tapasztalatok alapján, az ő kezdeményezésére jött létre 2003-ban az Ágacska Alapítvány. Az alapítvány, amellett, hogy folyamatosan szervez leendő örökbefogadó szülők számára felkészítő tanfolyamot, a lassan egy évtizedes működése során komplex pszichés szolgáltató központtá vált, segítve ezzel az örökbefogadás előtt állókat, a gyakorló örökbefogadó szülőket és az örökbefogadott gyermekeket.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Bogár Zsuzsa – Az ​örökbefogadás lélektana (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük