Arató Mihály · Túry Ferenc – Mindennapi ​lelki szenvedéseink – Pánikbetegség, Kényszerbetegség, Fóbiák, Evési zavarok, Depresszió PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Irtózik ​​a póktól, kellemetlenül érzi magát a beszorult liftben, netán tisztaságmániás? Zavarba hozza a nyilvánosság, néha erőt vesz Önön a csüggedés? Evéssel vigasztalja magát vagy mind soványabb és soványabb akar lenni? Ez a könyv Önhöz szól és mindazokhoz, akik tudni szeretnék, hogyan kerülhető el a fölösleges lelki gyötrelem.

Öröm látni, hogy végre idehaza is a legjobb pszichiáterek és agykutatók írnak élvezetes, emberközeli ismeretterjesztő könyveket. Céljuk, hogy olvasás közben az ember magára, esetleg párjára, főnökére, olykor ellenségére ismerjen:

  • Aha! Szóval a férjem pánikbeteg és nem szívidege van;
  • De hiszen én az elmúlt télen depressziós voltam, nem pedig lusta és akarat gyenge;ű
  • Lehet, hogy az anyósom nem is hisztérikus, hanem a fóbiái miatt kell mindenhová elkísérni?

…és így tovább.

S ha már ráismerünk a bajra, jobban meg is értjük, s azt is tudjuk: van segítség. Arató Mihály, Túry Ferenc és szerzőtársaik a nyitott, érdeklődő, fogékony és kíváncsi olvasókhoz szólnak, legyenek akár tizenöt, akár kilencvenöt évesek vagy bárhol a kettő között.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Arató Mihály · Túry Ferenc – Mindennapi ​lelki szenvedéseink – Pánikbetegség, Kényszerbetegség, Fóbiák, Evési zavarok, Depresszió (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük