Ránky Edit: Csírazöldség a natúrkonyhában PDF

Ránky Edit: Csírazöldség a natúrkonyhában PDF

Könyvajánló: Korunkban egyre nagyobb érdeklődés kíséri az egészséges táplálkozást és a napjainkban újdonságnak számító, természetes élelmiszerek megjelenését. Egyre többen keresik a vitaminokban, ásványi sókban gazdag, kímélő módon előállított, magas tápértékű élelmiszereket, amelyek természetes tápanyagtartalmukat megőrizték. A csíráztatás és a magvak csíráinak fogyasztása az írott történelem előtti időkbe nyúlik vissza. A… Belelapozok

Anne-Katrin Weber: Zsírszegény sütemények PDF

Anne-Katrin Weber: Zsírszegény sütemények PDF

Könyvajánló: Nem feltétlenül kell tejszín ahhoz, hogy egy szelet torta vagy süti élvezetes legyen. Aki egyszerre szeretne édesszájú és karcsú maradni, a marcipános csiga, az almatorta vagy az adventi torta receptjei között biztosan megtalálja az igazit: egytől egyig kevesebb, mint 30 százalék zsírt tartalmaznak! Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:… Belelapozok

Dr. Earl Mindell: Élj sokáig és érezd jól magad a vitaminok és ásványi anyagok segítségével PDF

Dr. Earl Mindell: Élj sokáig és érezd jól magad a vitaminok és ásványi anyagok segítségével PDF

Könyvajánló: TARTALOM A kiegészítők – Miért, mikor, hogyan és mit? 7 A vitaminok és az ásványi anyagok 14 Ismerjen meg néhány fontos antioxidáns anyagot 43 Az ásványi anyagok 69 Hogyan javítsa a táplálkozását? 87 Útmutatás az egészséges táplálkozáshoz 92 A leghatásosabb természetes élelmiszer-kiegészítők 96 A fehérjék, az aminosavak, a lipotrop… Belelapozok

Trepinszki József: 35 fajta méz 115 féle gyógyhatása PDF

Könyvajánló: Bevezetőnek Néhány szót magamról, mint aki ezt az irományt elkövette. Nem vagyok méhész. Sem orvos. Sem természetgyógyász. Világ életemben az építőiparban dolgoztam és dolgozok, építész vagyok. Akkor mi közöm a mézhez? – kérdezhetnék. A válaszok: Utálom a gyógyszereket, a mesterséges étrend-kiegészítőket. Kerülöm a cukor fogyasztását. Szeretem a természetes dolgokat,… Belelapozok

Bükkerdő Gergely: Csíra ABC PDF

Bükkerdő Gergely: Csíra ABC PDF

Könyvajánló: Javában ​dolgoztam már ezen a könyvön, amikor egy baráti házaspár férfitagja egy nálunk elfogyasztott vacsora után, ahol terítéken volt néhány csírából készült finomság is így szólt: „Végre valami, ami egészséges és finom.” Miután elhangzott szájából ez a mondat, akkor döbbentem rá arra, hogy milyen találóan fejezte ki néhány szóval… Belelapozok

Bázikus táplálkozás receptek PDF

Bázikus táplálkozás receptek PDF

Könyvajánló: A bázikus táplálkozás könnyen felszívódó bázikus ásványi anyagokkal látja el az embert, valamint olyan tápanyagokkal, amelyekre a szervezetnek szüksége van, hogy megtalálja az egészséges egyensúlyt. Ugyanakkor a bázikus táplálkozás megkímél minden savas anyagcsereterméktől, amelyek a szokásos táplálkozás révén a szervezetben keletkeznek. Ilyen módon harmonizálja a sav-bázis háztartást, így a… Belelapozok

Kövesdi Natália – Nagyi és Nati szakácskönyve PDF

Kövesdi Natália – Nagyi és Nati szakácskönyve PDF

Könyvajánló: Ez a könyv nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemanyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert az gondoljuk, hogy ami egészséges,… Belelapozok

Michio Kushi – Rákmegelőző és gyógyító diéta PDF

Michio Kushi – Rákmegelőző és gyógyító diéta PDF

Könyvajánló: Michio Kushi (1926) a makrobiotika legismertebb jelenkori kutatója és tanítója. A japán-amerikai fiatalember az 1950-es években kezdte az Egyesült Államokban oktatni a távol-keleti gyökerekből sarjadt korszerű makrobiotikát. Michio Kushi több tucat könyv szerzője, a Kelet-Nyugat Alapítvány, a Kushi Alapítvány és az Egy Békés Világ Alapítvány létrehozója és elnöke, aki… Belelapozok

Joan van Rooijen – Napeledel PDF

Joan van Rooijen – Napeledel PDF

Könyvajánló: A Napeledel című receptkönyvem útmutatásként szolgál mindazok számára, akik természetes módon szeretnének táplálkozni. Aki forgatja és használja, megtudhatja belőle, hogy az Élő Ételek segítségével miként növelhetjük energiánkat és életerőnket, hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg kalóriaszámlálgatás nélkül ideális testsúlyunkat. Nem kell félnünk az úgynevezett „jojó hatás”-tói. A könyv segít… Belelapozok

Jackie LE Tissier – Testkontroll vegetáriánusoknak PDF

Jackie LE Tissier – Testkontroll vegetáriánusoknak PDF

Könyvajánló: Jackie Le Tissier, a táplálkozástudományi szakember ebben a könyvében az élelmiszerek megfelelő társításával, közismertebb nevén a testkontrollal igyekszik segíteni a vegetáriánus életformát választott olvasóknak. A kötetben nemcsak a bőséges elméleti taglalást találunk, hanem rengeteg receptet, ételsort és konkrét étrendet is. Sokan hirdették már, hogy fogyni szenvedés nélkül is lehet, … Belelapozok